Със заповед на директора на ОДМВР-Стара Загора е образувано дисциплинарно

...
 Със заповед на директора на ОДМВР-Стара Загора е образувано дисциплинарно
Коментари Харесай

Отстраниха полицаите, пребили друсания джигит

 

Със заповед на шефа на ОДМВР-Стара Загора е формирано дисциплинарно произвеждане за тежко нарушаване на служебната дисциплинираност и същите, до момента в който трае това, ще бъдат отстранени от служба. Това сподели основен контрольор Христо Петров от районно управление (на МВР) – Казанлък като мотив за какво махат служителите на реда, които пребиха 25-годишния надрусан джигит, откакто го гониха половин час, до момента в който караше в насрещното платно по главните улици в Казанлък.

Видео, на което се вижда по какъв начин служители на реда бият арестувания, изтече в обществените мрежи и накара полицейските шефове в града да смъмрят подчинените си и да ги отстранят от работа.

Това обаче провокира нова вълна от възмущение измежду хората.

Те напомнят, че арестуваният 25-годишния мъж е престъпно проявен, карал е след приложимост на опиати. Заловен е след  гонка и пукотевица по гумите на колата му от страна на полицията откакто на косъм са били избегнати няколко ПТП-та, до момента в който той е карал в насрещното придвижване рано сутринта. 20 минути след началото на гонката, автомобилът към този момент е бил отвън придвижване, само че преследването не завършва. 25-годишният почнал да тича и да се отскубва от служителите на реда. Това е моментът, в който те нанасят ударите.

Ето и част от каментарите:

-Защо уволнявате хората които си правят работата????? А този, надрусания, на всички е ясно какъв е и от кои е!!!!! Докога ще ги толерирате, докога ще живеят на нашия тил и докога ще са безнаказани?????????????????? А тоя дето е качил видеото, да си намерения, че можеше през днешния ден да е жертва на същото безподобно и дрогирано нещо.

-Интересно, в случай че същият този рецидивист беше разигравал по този начин полицията в Съединени американски щати, по какъв начин щеше да приключи това?

-Да беше пребил и хора по улиците или челни удари, до момента в който кара в насрещното на околовръстното. Да му ръкопляскаме на този надрусан и недееспособен да кара несретник. Абсурдни са всички бездействия в тази страна. Срам!!!

-Пак добре, че този надрусан не почерни нечие семейство...Такива водачи, щом се потвърди, че са се качили зад кормилото след приложимост на опиати, би трябвало да лежат по 10 години автоматизирано, без право на подмяна! Това са евентуални убийци!

-Който е снимал и популяризирал клипа, е цялостен ***. В България редовите служители на реда нямат никакви пълномощия да си правят работата и да ни пазят. Тези жители, които ни пазят, не е редно да ги отстраняват и поддържам дейностите им. Този 25- годишен уличник занапред ще натрупа досие в полицията.

-Браво на служителите на реда. Каквото е търсил, това е получил. Такива нарушители остават ненаказани, а осъдени са служителите на реда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР